måndag 11 april 2011

Lyckad utställningshelg i Malmö

Sydkattens informationsmonster, där jag bland annat jobbat i helgen.
Har jobbat 16 timmar/dag i dagarna tre och är helt slut i rutan, kroppen är det inte mycket med heller, det värker i stort sett överallt. Men det har varit en jättebra utställningshelg. Allt har fungerat smidigt och det har inte varit några större katastrofer. Många av klubbens medlemmar ställde upp för att göra utställningen lyckad. Vi hade önskat att det var lite fler av medlemmarna som hjälpte till under kvällarna så de som var där slapp slita så hårt. Ju fler man är, ju snabbare och lättare går det ju.

Yatzy - eller S*TetraFeline's Maräng Sviss som hon heter egentligen.
För min egen del så var det en fantastisk helg, vilka utställningsresultat! Det var första utställningen för Disco och Polka så det var lite nervöst, man vet ju aldrig hur de tar det här med utställning. Polka var lite rädd i början men efter nån timme låg de i en stor hög precis som hemma. Väl framme hos domaren uppförde de sig i alla fall helt ok. På lördagen blev Disco först BIV (Bäst i variant) och sen nominerad till panelen (finalen). Det var flera andra fina honor som gått till final så jag blev förvånad men förstås jätteglad när domarna tyckte att Disco var finast och hon vann!

På söndagen tyckte den nya domaren att Yatzy var bättre än sin dotter och gav henne BIV och hon blev också nominerad. När panelen väl startade på söndagseftermiddagen hade Yatzy tröttnat och ville absolut inte visas upp genom att bli utsträckt. Trots det vann hon över de andra honorna och blev BIS (Best in Show). Så det var en hel hög med plaketter, pokaler och priser som packades ner när utställningen stängde.

Förra året snackade vi om att man borde ha stegräknare på sig när man jobbar på utställning. I år hade jag det. Satte på mig den i fredags morse och igår kväll när allt var nerpackat och klart så visade den 24,78 km (33052 steg). Jag har alltså gått två och en halv mil inne på utställningen, inte konstigt man har ont i ben och fötter. Nu återstår bara lite efterarbete och redovisningar, sen hoppas jag att jag kan ta det lite lugnare. Nu är det ett helt år till nästa utställning men vi kommer börja jobba med den tidigare än vanligt för nästa gång fyller Sydkatten 50 år så det ska firas ordentligt på utställningen 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar